sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Seuraava kohde suunniteltu

Päätin jatkaa Munchenistä suoraa päätä Venetsiaan. Ostin liput deutche bahnin webbisivuilta ja hintaa tuli 63€. Perillä Venetsiassa olen kuuden jälkeen illalla. Huh! Siinä vaiheessa on varmaan aika puutunut juniin.

Varasin b&b Happy Venicestä majoituksen kahdeksi yöksi, kun lähes paikasta kuin paikasta oli yhden hengen huoneet joko varattu tai sikakalliita. Tietty, jos jäis hieman kauemmas, niin sais huoneen ehkä 30€/yö. Toki dormeissa saa yösijan alle 30€, mutta en taida ainakaan vielä taipua joukkomajoitukseen.

Oli hauska lukea arvosteluja, kuinka aika monta kertaa pohjoisamerikkalaiset ovat antaneet huonot pisteet, koska henkilökunta on ollut tylyä ja huoneet pieniä. Ja aamun cornflakeista joutuu maksamaan extraa. Heh. No ehkä suomalaisella asenteella pärjää hieman pienemmässäkin huoneessa ja tottuneempana tylyyn palveluun.

Huomenna aamulla aikaisin Köpikseen, jossa on tarkoitus viettää päivä maisemia katsellen. Ja yritetään ehtiä treffaamaan Lisan kanssa kahvien merkeissä. Lisaan tutustuin viime maaliskuussa Thaimaan projektista ja tultiin hyvin juttuun.

Ei kommentteja: