keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Maiten vapautus filmattu

Eilen lähti sitten viimeinen kilpikonna muille maille. Maiten vapauttamisesta tuli silti hauskaa, kun paikallinen kundi Salvatore teki pienen elokuvan ja päästiin "näyttelemään". Itse en olisi niin hirveästi välittänyt esiintyä, mutta toki kun olen ainoa ulkomaalainen ja mukana projektissa, piti esiintyä. On kyllä aika kamalaa kuunnella ja katsella itseään videolta. Varsinkaan kun ei ole kovin luonteva ja puhe on hirveän teennäistä. No meneepä hyvään tarkoitukseen ja siitä jää itsellekin loistava muisto.

Olisi hienoa tehdä vastaavanlaisia videoita myös muista projekteista. Hmm...pitäisi vain hankkia hyvä, kompakti videokamera ja editointisofta ja sitten opetella käyttämään niitä. Saiskohan sitä varten rahalahjoituksen jostain...

Eilen ja tänään olemme pakanneet sitten tavaroita ja saimme isoimmankin altaan puhtaaksi ja pakattua. Vapaaehtoishommissa on aina siivous ja korjaushommia, mutta ei se haittaa. Ikävä kyllä lähes projektissa kuin projektissa on vapaaehtoisia, jotka haluavat tehdä vaan kivat hommat. Se ei kuitenkaan ole reilua toisia kohtaan, eikä varsinkaan projektiorganisaatiota kohtaan. Jos ajattelee, että koska olen maksanut päästäkseni vapaaehtoiseksi, teen vaan ne hommat, jotka haluan, ei ole kyllä projektissa oikeista syistä. Sitä voi sitten olla reippaasti turisti ja vierailija, jos ei halua oikeasti panostaa projektin töihin.

Promovideo Maiten vapauttamisesta Linosan saarella http://www.youtube.com/watch?v=XD8jOCqgKqI

Ei kommentteja: